20120401

Undanglömt.

Första dagen i april. Solen lyser, det blåser och är svinkallt (om nu svin är så kalla?). Hihi* :) Precis så som april kan vara. Jag känner mig inspirerad. Fram med dammtrasan och jag har röjt, städat och donat. Ur ett av köksskåpen hittade jag tre små porslinsburkar, som tidigare varit kryddburkar, men som nu stått undanglömda. (?) Finns det något ord som heter så? Undanglömda? Undangömt som med tiden blivit undanglömt. Så klart det måste finnas ett sånt ord. Ett ord i alla fall helt i min smak. Det är något speciellt med att hitta gamla skatter i skåp och förråd som man sedan länge glömt bort. Man blir lika glad varje gång. Nu ska jag fortsätta städandet, glatt och högljutt sjungande till Mamma Mia The Movie! Snart har jag förtjänat en fika. Kärleksmums och te. 

Kärlek även till er. Stor kram. 
6 kommentarer:

Marias Hörna - Njut av livet ♥ sa...

Ja tänk vad det kan gömma sig i skåpen som man bara glömmer bort.
Ha nu en fin fin vecka. Kram från Maria ♥

INNENANSICHTEN sa...

Hej,
Jag önskar er mycket nöje vid rengöring. Cleanup kan vara mycket befriande. Och när du har sådana vackra saker finner att inte vettigt ♥
Det är också mycket kallt och stormigt. Men våren är här!
En stor kram
ursula

Pia Gustafsson sa...

Låter som om din dag varit jättebra! Kram Pia

mitt liv som jag sa...

Det tycker jag lät som ett jättebra ord :). Ja nog har aprilvädret kommit, fy så kallt och blåsigt det har varit.
Hoppas du fick en riktig mysig fikastund! Kram Jennifer

Emma - Från min sida sett sa...

Åh vilka härliga blommor, nu får våren komma tillbaka igen tycker jag:) Tack för hälsningen i bloggen! Jag har lagt till dig i min blogglista, hoppas att det var okej!

Var gärna med och tävla om fin fina tapeter från Eco Wallpaper hos mig:)

Ha en bra dag!

Kram Emma

Hemtrevligt hos Johanna sa...

Absolut, numera är undanglömda ett vedertaget ord! :) Din första april gick i samma anda som min, köksstädning och fika!

Kram Johanna