20120202

Fin inspiration en sjuklig torsdag

All Photos: Daniela Witte. Artikel publicerad i Sköna Hem nr 2, 2012. 

Så snyggt med en neutral och enkel ton i inredningen. Färgerna som går i natur, svart, vitt och grått genom olika element och inslag. 

En komatta står högst upp på min vill ha lista just nu. En snyggt svartvit såklart. Men problemet är att jag vill veta att huden är en biprodukt från matindustrin, alltså inte en hud som slaktats endast på grund av skinnets skull. Har hittat en sida som säljer det, så kanske ligger det en på vårt golv inom en snar framtid. 

Så snyggt med griffeltavlor i inredningen, hoppas det kommit för att stanna! 

Svart, vitt, betong, zink och plåt. Kan inte bli mycket snyggare. Blir så sugen på att måla våra luckor svarta när jag ser den här bilden. Tyvärr är vi inte två här hemma om den önskan. Tänk vad snyggt att måla luckorna med griffeltavelfärg och kunna skriva lådornas innehåll på luckorna. Men, men,, Jaja... :)  


Ett sovrum i milda toner som för tankarna till vila och sömn. Vi letar fortfarande sänglampor och de ovan var riktigt fina. Kanske ska leta efter vita istället för svarta?

Precis när jag börjat komma in i min nya vardags annorlunda form och fart, blev jag totalt klubbad och ligger nu nerbäddad i någon form av en mycket obehaglig maginfluensa. Inte riktigt vad jag hade hoppats på första veckan på jobbet. I ett väldigt lugnt tempo, sängliggande och med nyponsoppa och skorpor på menyn försöker jag nu samla krafter. Ibland är det skönt när man varit steget före och några dagar innan gjort ett inlägg färdigt att bara klicka på knappen och publicera. :) 

Ha det nu gott alla underbara, 
kramkram. 
11 kommentarer:

mitt liv som jag sa...

Nej men fy då, du får krya på dig, hoppas det går över snabbt! Det var jättefina bilder du bjöd på! Kram Jennifer

Pia Gustafsson sa...

Vilken inspiration du bjuder på. Såå snyggt och den fina tegelväggen, suck! Jag har just tagit bort vårt koskinn från biblioteket och min pappa säljer bl.a koskinn fast jag vet inte något om dess bakgrund. Bara att de kommer från Argentina. Krya på dig! Kram Pia

Vintage House sa...

Deras hem är bara så läckert och jag njöt när jag kollade i sköna hem...
Men fy vännen det låter inte alls roligt.....
krya och ta hand om dig....
kram
sandra

promenader på landet sa...

Hoppas du blir frisk snart! Kram från Maria

Villa Hemma sa...

Åååh, bilderna är helt ljuvliga. Köksbilden fick mig att bestämma mig vilket kakel det blir. Har velat fram o tillbaka ang. strl på det fasade - här ser jag ju att det MÅSTE bli det stora - tack! Du har besparat mig mkt huvudbry! :D

kram o trevlig helg

Hemtrevligt hos Johanna sa...

Usch och fy! Krya på dig och tack för inspirationsbilderna! Det är skönt att drömma sig bort en stund. :)

Ha en fin helg,

Johanna

Pingos do Céu sa...

Thanks for your visit in my blog. Congrats for the excellent sellection of photos today.

Have a wonderful weekend. Hope isn't to cold in Sweden! (LOL)

Loy from Pingos do Céu

Min plats i solen sa...

Hej Linnéa!

Ljuvliga inspirationsbilder du bjuder på. Ljust och härligt och nog fick jag mig en flashback till 70-talet och min egen uppväxt på några ställen. Rislamporna i taket och komattorna på golvet fanns ju i vårt hem då jag växte upp. :)

Jag blir så glad och varm inombords av att läsa om hur du nu äntligen har hittat hem och funnit din plats vad det gäller arbete vännen. Och jag ler och känner igen mig i din känsla och beskrivning. Jag är ju själv pedagog och jag tänkte på det idag när jag mötte ett av "mina" gamla barn tillsammans med hans familj, hur fantastiskt det är att få vidröra en del av framtiden och under en tid få vara en del av deras spännande resa mot vuxenvärlden. Ett privilegium.

Lycka till med ditt nya jobb vännen och krya på dig!

Kram Lotta

Eva sa...

Vilken härlig inspiration.
Ja, Instagram är kul. Var hittar man dig där?

millandante sa...

Ja hennes bilder är UNDERBARA och så inspirerande! Inte lika underbart att vara sjuk... hoppas det går över fort nu och att du snart är tillbaka på nya jobbet!

Kram kram från en som också njuter av att bo nära Laxbutiken:):)

baramittlillahem sa...

VÄLDIGT fina inspirationsbilder på din sjukliga dag. Hoppas du får bli frisk :-)
kram