20120323

Solig fredag och Somrig inspiration


All Photos: Patrik Hagborg. Av Johanna Flyckt. Artikel publicerad i Sköna Hem, Contry Life nr 1, 2011. 

Vilken fredag vi haft. Fantastisk! Sitter nu med brännande kinder och funderar på om jag ska dra på mig joggingskorna eller dra fram dammsugaren. Hmm... :) Idag hade vi årets första temadag på jobbet, med klädseln pyjamas. På med nattlinnet, pyjamasbyxorna och myssockorna, inte varje dag alla barn och pedagoger gosar runt på skolan i pyjamas. Lika roligt och uppskattat av både pedagoger och barn. :) Med solen som lyst på oss hela dagen, kan man inte annat än hoppas på en lika fin helg med strålande sol och värme. Perfekt för trädgårdsarbete. 

Ett jätte inspirerande hem som sprudlar värme och sommar är det här underbara sommarhemmet i Sköna Hem. Tycker verandan är så fin och inbjudande. Hela hemmet går i ljusa och glada toner, som för tankarna till sommar sol och bad. Härligt. :)

Härligt och luftigt kök med snygga kontraster med den lite "ruffa" bänkskivan tillsammans med de lantliga detaljerna.  

Personliga och somriga detaljer. Det är så fint med färg, förstår inte varför det inte kommer mer färg hem till oss! :)

Den platsbyggda soffan är så snygg i sin enkelhet. Perfekt lösning för mindre hem, inte bara att de kan användas som både soffa och säng utan de rymmer också massor av förvaring. Hur bra som helst! Bjälkarna i taket, helt i min stil. Så snyggt. Kika in på sköna hem för att inspireras av fler härliga bilder. Sköna Hem. Nu - fram med dammsugaren, jogga kan jag göra i morgon. ;)

Önskar er alla en fortsatt fantastisk fredag och underbar helg.
Stor KRAM 


5 kommentarer:

mitt liv som jag sa...

Men vilken rolig grej pyjamasdag :). Kan tänka mig att det uppskattades, de brukar ju gilla när det händer något annorlunda. Min dotter hade tvärsomdag på dagis för ett tag sedan, så de hade alla kläder ut och in och de satt under bordet och åt, och ij vad hon har pratat om det :).
Jättefina bilder!
Ha en kanonbra helg! Kram Jennifer

Emma - Från min sida sett sa...

Åh vilka fina bilder, håller med om att det är så fint med färg!

Kika gärna in hos mig, jag har en tävling i samarbeter med Eco Wallpaper med fin fina tapeter i vinst:-)

Ha en fin helg!

Pia Gustafsson sa...

Jättefina bilder och härlig inspiration. Kram Pia

Hemtrevligt hos Johanna sa...

Verandan är helt ljuvlig och får mig att längta efter varma sommardagar. Fast idag har det varit riktigt fint och varmt väder för att vara mars. :)

Jag gillar er stil i sovrummet. Jag har faktiskt en bild från ett sovrum som har lastpallar som sänggavel i min inspirationspärm!

Ha en fin vecka,

Johanna

Nyman sa...

Vilken otroligt härlig stor sittplats i vardagsrummet, och soffan på verandan är ju ursöt!

Ha en fin helg,
Malin