20120311

Soliga söndag.

Idag har det varit en strålande dag. Fantastisk, härlig och underbar. Jag har druckit alldeles för många koppar kaffe. Njutit. Fikat lite mera. Suttit stundtals med näsan långt nere i en bok. Avslappnad. Solens strålar som kastat solkatter i rummet. Vi har röjt, donat, fixat och grejat. Vi har slängt, sparat och lagt till skänks. Arbetsrummet är nu i steg 1 klart. Jag har njutit av sällskapet av en underbar vän. Vänner som är bland det finaste vi har. Ögonblick med gemenskap och glädje. Minnas tillbaka och le. Spara och samla. Vänner kan man inte ha för många av. Idag har det varit en fantastisk dag. 

Sovrummet precis så som det är. Ett sovrum redan fyllt av trygghet, glädje och kärlek. Känslan av den mjuka kudden som omfamnar din kind. Lätt, mjuk och öm. Tröttheten som överväldigar. Bredvid. Nära. Kärlek. Du är älskad. Tillsammans.  

you can't sleep?
me either.
lets can't sleep together. 
- unknown author-

Kärlek till er. 

Njut. Lev. Skratta.

5 kommentarer:

Vintage House sa...

Hej
så härliga bilder på ert sovrum:)
Det låter som en fantastisk dag och så skönt att fått massa gjort....
kram
sandra

mitt liv som jag sa...

Så fint skrivet av dig!
Vilket fint sovrum, och vilken underbar dag det lät som. Må så gott! kram Jennifer

Anonym sa...

Av en ren händelse hamnade jag på din sida och läste din "lycklig-lista" som du skrev i Januari. Tänk att lycka är alla de små vardagliga sakerna (som att köpa halvljus till bilen t ex) :)
Jag sitter just nu och funderar på hur min "lyckliglista" ser ut idag. Bara att se nästan-vår-solen stråla in genom fönstret här bredvid ger lycka. :)

Och ditt sätt att skriva strålar så mycket positiva vibbar så att du har "gjort min dag". Tack! :)

/Lena (som bara råkat hamna här)

Dagar hos mig sa...

Vilket vackert sovrum:)

Fröken Kråknäs sa...

Så fint ert sovrum är. Din bild kommer jag att spara i minnet som inspiration.

Ha en bra vecka!
Katarina