20120118

Ett grafiskt, svart-vitt inlägg.


Tanken var att jag idag skulle fota några bilder i sovrummet för att visa här på bloggen, nu när äntligen renovering äntligen börjar gå mot sitt slut. Men vädergudarna hade inte samma önskan som jag. Mörkt, mulet, grått och tråkigt väder har det varit hela dahen, inget ljus och ingen sol så långt ögat kan nå.  Bilderna i sovrummet får vänta tills det finns ljus att fota i, istället visar jag några härliga inspirationsbilder från norska IKEA LIVET HJEMME och svenska IKEA LIVET HEMMA. Vet egentligen inte om det är någon direkt skillnad på den svenska och den norska IKEA bloggen, men.men... Letar man roliga projekt och pyssel ska man absolut kika in på IKEA bloggen-/arna med jämna mellanrum. Det finns alltid massor med rolig inspiration, snygga bilder och enkla gör-det-själv (G.D.S)/ do-it-yourself (D.I.Y.) projekt. Hade jag haft takhöjden hemma skulle jag absolut målat rislampor från ikea med svart färg i olika mönster och hängt dem i klunga i ett hörn eller över något bord. Riktigt snyggt! Kanske funkar ändå, trots vår låga takhöjd. Tåls att tänka och fundera på. Inlägget hittar ni HÄR


Vita bord, svarta bokstäver. Mycket snyggt. Inlägget hittar ni HÄR. Bokstäver hoppas jag har kommit för att stanna i inredningen. Jag som älskar att skriva och leka med med bokstäver, ord och meningar, älskar också att ha bokstäver i min inredning. Mer bokstäver till folket! 


Siffror som bokstäver lika snyggt vilket som, speciellt när det kommer till struktur och förvaring. Inlägget hittar ni HÄR. Har varit bra sugen på en Helmer hurts länge nu. Snygg, billig och praktiskt. Kanske som sängbord? 


Jag har mer och mer börjat dras till det grafiska och lite strama. Snyggt som bara den. Snygga kuddar och filtar i grafiska mönster och rofyllda toner skapar en känsla precis i min smak. Kika in HÄR för att läsa inlägget. 

Blev ett väldigt grafiskt och svart-vitt inlägg. Härligt! Precis i min smak... :) I samma takt som vårkänslorna börjat göra sig påminda har det börjat pyra i kroppen efter att dra igång något roligt pyssel eller projekt här hemma.  Vi får se om det dras igång något snart. Kanske. Kanske inte. Den som är tålmodig och väntar får se. För nya mottot säger att inte planera nått för framtiden utan att ta pysslen och projekten när de kommer. :)
Önskar alla en fortsatt fantastisk onsdag!

Stor kram


  

5 kommentarer:

Pia Gustafsson sa...

Kul inslag från en snurrig en som bara har färg i huvet just nu. Gillar rislamporna och borden med bokstäver på. Kram Pia

Marias Hörna - Njut av livet ♥ sa...

Tittar in en liten sväng hos och ser vad du haft för dig. Häftigt med svart/vitt
Tack också för dina andra helt ljuvliga bilder du lagt ut sedan sist jag var inne. Kram Maria

Vintage House sa...

Svart och vitt är en slående kombination och det var aett superläckert hem i nya sköna hem som går i svart och vitt...
kanonhärliga idéer....
kram sandra

Vintage House sa...

Svart och vitt är en slående kombination och det var aett superläckert hem i nya sköna hem som går i svart och vitt...
kanonhärliga idéer....
kram sandra

Knaada sa...

Håller med, svart-vitt är liksom grejen!

Nu blev jag sugen på att prickmåla rislampor :)